PONTIANAK CITY RUN

FUNBIKE DAN SENAM

PEKAN OLAHRAGA PELAJAR WILAYAH (POPWIL) II Tahun 2018

SELEKSI ATLET UNTUK MASUK KE DIKLAT PPLP

PENYELENGGARAAN KEGIATAN PEKAN OLAHRAGA PELAJAR DAERAH (POPDA) PROV. KALBAR TAHUN 2018

Asian Para Games 2018

Indonesia 2018 Asian Para Games (INAPG 2018) is the first major international multi-sport event in Asia, involving athletes with a range of disabilities, that held in Indonesia. In continuing the legacy and success of the first Asian Games in Indonesia in 1962, the city of Jakarta was chosen as the location of this multi-event in 2018. With the spirit that sports can foster new hope, Republic of Indonesia’s Government along with the Provincial Government of DKI Jakarta take the challenge to organize INAPG 2018 to exceed the success of the previous event.

Asian Games 2018

Sebagai acara olahraga terbesar setelah Olimpiade, Asian Games adalah acara bergengsi yang diorganizir oleh Olympic Council of Asia, dengan edisi ke-18 yang akan digelar di Jakarta - Palembang pada 2018.